Forsanders Änglar KB

Hej på er igen alla mina fina och underbara läsare, och varmt välkomna ska ni vara tillbaka till min blogg och till ännu ett inlägg! Jag hoppas att ni alla mår bra och att ni har haft en härlig vecka såhär långt. Det här med hundrastning i Hässleholm med omnejd är ett ämne som dyker upp allt oftare i kommentarerna här på min blogg, och jag kommer idag därför skriva ett inlägg om just detta. Många av er har haft en del problem med att hitta bra och seriösa företag inom detta, och jag vill därför tipsa er läsare om det företag som jag och min sambo valde att vända oss till för inte så länge sedan, nämligen Forsanders Änglar KB. Forsanders Änglar KB är ett företag som jag själv fick som tips utav en kollega till mig, som även hon har anlitat dem för att få hjälp med hundrastning. Som ni vet har både jag och min sambo väldigt krävande arbeten. Vi har svårt att få tid att springa hem på raster för att rasta vår hund, vilket har blivit en väldigt stressig grej i vår vardag. Jag blev därför väldigt glad när vi hittade just Forsanders Änglar KB. Jag kan förstå att ni är många som har haft problem med att hitta bra företag inom detta, då även jag har varit med om samma sak.

Forsanders Änglar KB är ett företag som arbetar väldigt mycket med kunden i fokus. Jag som kund kunde tack vare detta känna mig väldigt trygg och säker i mitt val av företag, vilket kändes skönt. De visade sig även vara riktigt erfarna och kunniga inom sitt yrke, vilket såklart är det viktigaste. Vi märker verkligen på vår hund att hon trivs hos personalen. Jag vill verkligen tipsa er läsare som befinner er i Hässleholm, Kristianstad eller Sölvesborg med omnejd att vända er till just Forsanders Änglar KB.